Szolgáltatások

 

Klíma tisztítás, klíma szerelés, klíma kivitelezés, klíma fertőtlenítés? Mi partnerként tekintünk minden megrendelőnkre, ezért velünk nem csak az elképzelések válnak valósággá, hanem a klíma problémák is megoldott feladatokká.

Tervezés

Ön tudja, hogy mit szeretne, mi pedig megvalósítjuk! Ahogy felveszi velünk először a kapcsolatot, minden kérdésünkkel azon vagyunk, hogy pontosan azt kapja, amit elképzelt. Ehhez persze mindenképp szükséges a helyszíni felmérés, melyet követően elkészítjük a személyre szabott klímatervet és árajánlatot. Innentől Önnek már csak annyi dolga van, hogy visszaküldje és tovább is lépünk a kivitelezés gyors és tiszta szakaszába.

Kivitelezés

A klíma beszerelés a gondos tervezést követően, gyorsan és tisztán történik. Igen tisztán, mert miután egyeztetünk egy időpontot, csapatunk fóliával, porszívóval felszerelten érkezik, hogy megóvjuk otthonukat a kosztól és a sérülésektől. A bútorokat fóliával takarjuk le, a szőnyegeket felcsavarjuk és a parketta, járólap is fóliatakarást kap. Természetesen távozás előtt feltakarítjuk a port, amit okoztunk. Így Önnek csupán új klímája élvezete marad, semmi kosz, semmi takarítás.

Karbantartás

Mint minden elektromos szerkezetet, a klíma berendezést is karban kell tartani, hogy sokáig szolgálja kényelmünket és megőrizze eredeti tökéletes állapotát. A karbantartás több olyan feladatot ölel fel, amelyeket időközönként célszerű elvégezni. Ilyen a szigetelés cseréje és UV védelme, vagy a hűtőközeg pótlása. Gyakorta előfordul, hogy klímatisztítás miatt kérik segítségünket, ám közben fény derül ezekre az orvosolandó problémákra, amit természetesen ilyen esetben is megjavítunk.

Klímatisztítás

Ugyan gyakorta hallani, mégsem lehet eleget hangsúlyozni, milyen fontos a rendszeres klímatisztítás. Ezekben a berendezésekben is összegyűlik a levegőben szálló por, megtelepszik a penész és gomba, ami betegségeket okozhat. Éppen ezért a Klimaster sms-ben emlékezteti ügyfeleit minden fűtési és hűtési szezon előtt. Ilyenkor TÜV engedélyes, speciális klímafertőtlenítővel és forró gőzzel tisztítjuk át a klímát, melynek során átmossuk az elpárologtató egészét és a belső ventilátort is. Mert tiszta klíma, tiszta levegő, jó egészség!

Ózongenerátoros fertőtlenítés

A Klimaster ózongenerátoros fertőtlenítést alkalmaz a klímák fertőtlenítéséhez is, amely az aktív oxigén erős oxidáló erejével pusztítja el a baktériumokat, vírusokat, gombákat és csírátlanít. Ne feledjük, hogy klíma berendezések esetében a rendszeres fertőtlenítés és tisztítás a garancia egyik feltétele. Azonban az ózongenerátoros fertőtlenítés szinte mindenhol alkalmazható, az otthonoktól az irodákon, üzleteken és autókon át az orvosi rendelőkig!

Szervizelés

Feladataink közé tartozik az esetleges meghibásodások, illetve a használatból eredő problémák szakszerű orvoslása. A berendezés garanciális feltétele – ahogy már említettük -, a rendszeres karbantartás és fertőtlenítés, ám csakis a megfelelő tudással és eszközökkel rendelkező szakemberek által, máskülönben könnyen elveszíthető a garancia! A Klimaster rendelkezik mindezen feltételekkel, így, akár mi szereltük be, akár nem, szervizelésben (is) számíthat ránk!

Klimaster

Közel 20 éve gyűjtjük tapasztalatunkat tervezésben, kivitelezésben, szervizelésben és fertőtlenítésben egyaránt! Ez idő alatt megtanultuk, hogy a szakmai tudás mellett a megbízhatóság és az empátia igazi kincs!

OLDALTÉRKÉP

Hasznos linkek

Kezdőlap

Termékeink

Szolgáltatások

Galéria