Bemutatkozás

Közel 20 éves szakmai tapasztalat, összeszokott szakértői csapat, a legkiválóbb márkapartnerek, modern eszközök, vevőközpontú cégfilozófia… EZEK VAGYUNK MI!

Válassza a minőséget és a megbízhatóságot!

Mi, a Klimaster Hungary Kft-nél a kezdetektől fogva küldetésünknek érezzük, hogy ügyfeleink a legkiválóbb minőségben részesüljenek, úgy szolgáltatásaink, mint termékeink tekintetében. Hatékony és innovatív, kis és nagy teljesítményű klímaberendezésekkel tesszük megrendelőink, partnereink mindennapjait élvezhetőbbé és komfortosabbá. 

A Klimaster Hungary Kft lépést tart a fejlődéssel!

Ezért cégünk csak a legmegbízhatóbb világmárkákkal dolgozik együtt, mint például az LG, GREE, MIDEA, PANASONIC vagy DAIKIN. Ezen felül professzionális szervizhálózattal rendelkezünk, gyors és korrekt ügyintézést, rugalmas együttműködést biztosítunk.

klíma szerelés debrecen

Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye legfőbb értékünk

klíma debrecen

”Örömmel tapasztaltuk, hogy vannak még emberséges, közvetlen és segítőkész szakemberek, akik tényleg mindenben a segítségünkre voltak a tervezéstől a kivitelezésig! Köszönünk mindent!”

 

– Róbert –

„Csak jókat tudok mondani erről a vidám csapatról, amelyik akármit is kérdeztünk, mindig segítőkészen és türelmesen elmagyaráztak mindent. Jó volt látni, hogy milyen profin készítették elő a lakást és milyen tisztaságot hagytak maguk után.”

 

– Judit –

„Szervízelésben a legjobbak! Felhívtam őket, gyorsan megbeszéltük az időpontot, pontosan érkeztek és szuper munkát végeztek! Csak őket hívom ezután, ha segítség kell!”

 

– Csaba –

Küldetésünk

1

Bebizonyítani, hogy itthon is remek szakemberek dolgoznak!

A klímatisztítás, a klíma tervezés, ahogyan a klíma javítás is szakértelmet, tapasztalatot kíván. A Klimaster Hungary Kft csapatának minden tagja több éves jártassággal áll a megrendelők segítségére, ami garancia a professzionális munkavégzésre!

2

Megmutatni, hogy a profi kivitelezés nem luxus!

Mi, a segítőkész, becsületes és vevőbarát filozófia híveiként, a klíma tervezéstől a klíma beszerelésig minden lépésnél tanácsokkal látjuk el vevőinket, szem előtt tartjuk az egyéni igényeket és megmutatunk minden lehetőséget!

3

Bizonyítani, hogy a minőség megfizethető!

A Klimaster Hungary Kft csak megbízható és ismert márkák termékeivel dolgozik, mint például az LG vagy a GREE. Klíma berendezéseink eleget tesznek a kis és nagy teljesítményigényeknek is, mialatt termékeink árai ön által is megfizethetőek maradnak. Ezen felül tökéletesen megbízható szervízhálózatot garantálunk!

klíma tisztítás debrecen

Miért válasszon minket?

Mert valódi odafigyelést kap!

A Klimaster Hungary Kft alapvető filozófiája, hogy a kimagasló szakértelem mellett, olyan vevőbarát szemlélettel segítse megrendelőit, amely élménnyé teszi a klíma beszerelést a tervezéstől a kivitelezés utolsó pillanatáig!

Mert kizárólag megbízható világmárkákkal dolgozunk!

Hiszünk a korrekt és megbízható szolgáltatás erejében, melyet nagy mértékben előrelendít, hogy a munkát tapasztalt szakemberek végzik a legkiválóbb klíma berendezéseket alkalmazva. Termékeink elsőrangú technológiája és a színvonalas szervízhálózat a biztosíték az elégedett és hűséges ügyfélnek, aki tudja, hogy ránk mindig számíthat!

Mert modern eszközpark áll rendelkezésünkre!

Csapatunk saját eszközökkel dolgozik, legyen klíma beszerelés, klímatisztítás vagy klímajavítás a megrendelő kérése.  A munkavégzéshez szükséges felszereléseinket folyamatosan fejlesztjük, hogy nagyra becsült megrendelőink színvonalát hasonlóan kiemelkedő minőséggel lássuk el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!